Magyar   Slovenský
 Látogatók
   Ma: 6
   Tegnap: 18
   Összesen: 5574


 
Rólunk


A Vishnu Kft 1995-ben kezdte meg tevékenységét Tulsi néven. Kedves vásárlóink ismerhetnek minket Nyitráról a MAX-ból és Pozsonyból az Apollo Business centerből. Most ezt a nyolc éves tapasztalatot hozzuk haza Dunaszerdahelyre: folyamatosan bővülő, széles árukészletet, otthonias hangulatot. Mindezt „okos” árakon, köszönhetően annak, hogy cégünk saját üzlethelyiséget működtet

Miért választottuk a Vishnu nevet?
Vishnu a három legfőbb hindu istenség (Brahma, Siva, Vishnu) közül az egyik. Ő az anyagi teremtés fenntartója. Mivel cégünk a szépség, a kényelem és a természetesség jegyében készült termékeket forgalmaz – szándékunk szerint – Vishnu jóindulatú támogatásával sikeren szolgálhatjuk vásárlóinkat.

Nálunk a parkolás sem okoz fejtörést. Egyeztetés után nyitvatartási időn kívül is szívesen látjuk vásárlóinkat.

Elérhetők vagyunk a Facebook-on is.

Júniusban nyitási kedvezmények:

ruhák 20 – 30 %
lakástextil 20 – 40 %
féldrágaköves bizsu 20 %
bizsu 30 %
féldrágakövek 20 %
ajándéktárgyak 20 %

Ruháink nagyobbik része az európai divatot követi. Kizárólag természetes anyagokból készültek: egyszerűek vagy különlegesek, fehérek vagy csodálatos színekben pompáznak. Mindennapos és alkalmi viseletre alkalmas öltözék is található a több ezer darabos készletünkben.

Amit kínálunk:
* Indiából női nyári ruhák, tunikák, blúzok, szoknyák és nadrágok - klasszikus európai divat szerint is.

* Tibetből, Nepálból, Thaiföldről és Indonéziából: strandruhák, toppok, lapszoknyák, lapnadrágok, nadrág-szoknyák, Aladdin-nadrágok, overálok, francia tervezésű design nadrágok…

A női ruhák mérete: S, M, L, XL…..3XL. A ruhák nagy része egyedi darab. A ruhák kisebb igazítását 24 órán belül vállaljuk, amelynek díját nem számoljuk fel.

* Elmondhatatlan színekben: nyári sálak, hernyóselyem kendők és sálak – batikolt és nyomtatott mintával, szarongok, stólák, strandkendők.

* Divat kiegészítők, textil táskák, nyári övek
* Széles választékban kínálunk több ezer divatékszert: fülbevalót, nyakláncot, gyűrűt, karkötőt, brosst.

Bizsu javítást is vállalunk (kivéve a törést).

egzotikus figurák, díszdobozok, fényképalbumok, képkeretek, lampionok, marokkói lámpák, lakberendezési kellékek.
* Féldrágakövek, féldrágakőből készült figurák, ingák, bizsuk: fülbevalók, nyakláncok, karkötők, medálok, energia karkötők
* Indiai lakástextil: ágytakarók, párnák, faliszőnyegek, nyári pamut paplanok, asztalterítők, angolterítékek.
* Hastáncos ruhák, kendők, fátylak, bizsuk Az indiai ruhákat az ezerszínűség, praktikusság, kényelem és a díszek jellemzik. Az utcákon először a színek tűnnek fel, és a könnyű ruhák, ahogyan szállnak az emberek után. Déli kultúráknak megfelelően, Indiában igenis a színes a divat. Nekünk, nőknek javasolt színes ruhákban járnunk. Ha így teszünk, megnyitjuk a szívünket és felemeljük a rezgésszintünket. Azokban az országokban, ahol komolyan foglalkoznak az emberek a személyiségükkel, ott mernek színeket hordani. A színekkel, az anyagokkal meg kell nyitnunk, és mozgatnunk kell azokat az energiákat, amelyek jelenleg blokkolva vannak. Az első lépés lehet az, hogy elfogadjuk az alkati adottságainkat, szeretjük a testünket, a bőrünket. Olyan ruhákat válasszunk magunknak, amelyek természetes anyagokból készültek. Felesleges kárt okozhatunk maguknak a poliészterből, a kevert anyagokból készült termékekkel. Ha műszálas ruhákat veszünk fel, nehezebben tudjuk összekapcsolni a gyökércsakránkat a Föld energiájával. Energetikailag is lezárjuk magunkat. Természetes anyagokból, gyapjúból, pamutból, lenvászonból, selyemből kellene készülniük a ruháinknak, főleg azoknak a daraboknak, amelyek közvetlenül érintkeznek a testünkkel. A ruháink színével is energetikai hatást fejtünk ki saját magunkra.

 


  This site created by ALELKES.EU